[Luna 1.2 beta 2] Change accent in backstage

Avatar

By Mohsen_Nirouzad 14 October 2015 11:36

Member · 134 comments

Today, I went in my profile setting in My Forum. I changed my backstage accent to orange, When I goto the backstage, I will have a orange page (correct) but when I go to Backstage-->Content-->Board I will have a blue page ( Incorrect)
if you wanna test this:
Take a administration access-->Profile-->Personalize-->Backstage accent=orange-->Backstage-->Content-->Board
Hope to solve this too, Thank you.

Last edited by Mohsen_Nirouzad (14 October 2015 11:51)


Sorry for bad English- I'm an English trainee | Sorry, maybe my codes incomplete or wrong, My PHP is poor ...
My email address

Avatar

By Yannick 14 October 2015 11:59

Administrator · 1,434 comments

Does this happen on the Board page itself or on a subpage? I don't get to see this.


You can do anything

Avatar

By Mohsen_Nirouzad 14 October 2015 12:06

Member · 134 comments

In a subpage, Wait... I will give you a file...


Sorry for bad English- I'm an English trainee | Sorry, maybe my codes incomplete or wrong, My PHP is poor ...
My email address

Avatar

By Mohsen_Nirouzad 14 October 2015 12:17

Member · 134 comments

Take a look: pcdevelopers.ir/log.rar


Sorry for bad English- I'm an English trainee | Sorry, maybe my codes incomplete or wrong, My PHP is poor ...
My email address

Avatar

By Yannick 14 October 2015 12:20

Administrator · 1,434 comments

Screenshots aren't going to help reproduce this issue. Additional to this: please report bugs on GitHub.


You can do anything