The whole Luna 2.1-preview-3 is bugged...

Avatar

By AKmatiAK 26 June 2018 18:13

Member · 51 comments

I already found 3 bugs... installation is bugged, night mode is bugged, default and custom theme selection doesn't work...

I try to fix them and I post solution when I do it.

Last edited by AKmatiAK (26 June 2018 18:13)

Avatar

By AKmatiAK 26 June 2018 18:14

Member · 51 comments

So much DOM errors about non unique element id

color_sheme and accent is the same so why it is duplicate?

Last edited by AKmatiAK (26 June 2018 18:18)

Avatar

By NiX 26 June 2018 18:32

Member · 5 comments

It's kind of detailed in this post: https://blog.getluna.org/?p=1145
Yannick said that stuff is broken, and will become more broken as stuff changes.

Avatar

By AKmatiAK 26 June 2018 18:41

Member · 51 comments

It sometimes works without any error and sometimes throw 15 errors and doesn't work at all...

Avatar

By AKmatiAK 26 June 2018 18:44

Member · 51 comments

Theme is very underdone, so much things have same color background, especially in normal (bright) mode.

Avatar

By NiX 26 June 2018 19:14

Member · 5 comments

Yeah, this is a preview.
Course it's gonna break 😋

Last edited by NiX (26 June 2018 19:16)

Avatar

By Yannick 27 June 2018 10:16

Administrator · 1,455 comments

I am not sure why you are surprised that an alpha release has bugs. I really don't care about stability right now. There is a reason why I didn't update this board to 2.1-alpha.3 either. Also, color_scheme and accent are not the same.


You can do anything

Avatar

By AKmatiAK 27 June 2018 11:24

Member · 51 comments

*so much bugs